fbpx

Ydelser

01
Sociale Medier

Betalt Annoncering

Facebook Annoncering

Med Facebook annoncering har du mulighed for at målsætte dine annoncer, så de har til formål at øge din kendskabsgrad, omsætning og bundlinjen. Med Facebook annoncering kan du altså pushe dit produkt eller din ydelse ud til de rette mennesker med henblik på at opnå salg, kendskab, henvendelser og meget mere. 

Instagram Annoncering

Betalt annoncering på Instagram er en anden effektiv måde for din virksomhed at oprette forbindelse til dine potentielle kunder og nå mål såsom, at sende trafik til dit websted, øge dine konverteringer, øge din omsætning og bundlinjen. Instagram er særligt populært blandt aldersmålgrupperne 13-17, 18-24 og 25-34 som udgør +70% af platformens brugere.

Facebook Business Manager

Facebook Business Manager (FBM) er her hvor alt magien foregår, Facebook ejer Instagram og derfor befinder både Facebook og Instagram annoncering sig i FBM. Vi er nørder i FBM og alt den magi og nørderi implementerer vi i din virksomhed og tager fuldt ansvar for din FBM, så der ingen bekymringer er.

02
Betalt Annoncering

Google Ads

Google Søgning

Nå ud til kunder, der er interesserede i dit produkt eller din tjeneste, ved hjælp af tekstannoncer. Med Google søgning sørge vi for at du ligger i toppen af Google på de søgeord der levere flest resultater, om det så er salg, konvertinger eller leads.

Google Shopping

Google shopping henvender sig primært til virksomheder som afsætter produkter. Når en en potential køber søger på et produkt, Viser Google et produktudvalg helt i toppen af siden. Her kan vi både visuelt og logisk sælge til den potentiale køber ved at placere dit produkt blandt de første annoncer.

YouTube Annoncering

YouTube er den anden største søgemaskine, lige efter deres ejer Google. Det kvalificerer YouTube annoncering til noget specielt, da du også kan fremlægge video materiale som de potentiale køber ikke kan undgå at se.

Google Ads Manager

Google Ads Manager er her hvor alt Google annoncering foregår og hvor vi bruger mange og lange timer på at optimere og eksekvere. Vi tager gerne fuldt ansvar for din Google ads konto og sørge for at opnå det ønskede resultat for din markedsføring.

01
Organisk

Sociale Medier

Content Marketing

Content marketing handler om at skabe relevant indhold som afspejler din virksomhed og/eller dine produkter. Med content marketing opfattes det ikke som direkte salg for den potentiale køber, fordi salget foregår indirekte, da det værdifulde indhold købsmodner dem og gør dem klar til at købe.

Organisk Vækst

Organisk vækst er ubetalt markedsføring, her udnytter vi alle de moderne tips og tricks til at vækste din virksomhed organisk. Med organisk vækst kigger vi på dine sociale platforme og undersøger hvordan vi kan vækste dem således at content marketing har en større og mere effektiv effekt.

Daglig Håndtering

Har du brug for professionel hjælp til at håndtere dine platforme dagligt? Vi er 100% proaktive på at udvikle og vækste dine sociale platforme. Dette gør vi uden at du skal have byrden på dine skuldre. 

Social Medie Hjælp & Rådgivning

Har du Facebook og/eller Instagram og du ville gerne selv stå for dine sociale platforme, så har vi alle værktøjerne, erfaringen, planen, tips og tricks samt oplæring i hvordan du succesfuldt vækster dine sociale medier.

03

Branding

Innovativ Branding

Konceptet innovativ branding er egentligt ret simpelt. Vi skræddersyer 100% en plan for hvordan din virksomhed skal brandes, samt hvordan din målgruppe skal forstå din virksomhed og så eksekverer vi den.

Branding på Sociale Medier

Branding på sociale medier er noget af den mest effektive branding du kan lave af branding, da du kan formå at lave et dagligt indtryk på din målgruppe, samt opnå et bedre helhedsbillede for din virksomhed eller dit brand.

Branding Strategi

Har du brug for hjælp til din branding, men ville du gerne selv stå for det. Så lad os hjælpe dig med alle de ting du skal bruge, for at kunne eksekvere en succesfuld og mærkbar branding for din virksomhed.

04
Web

Hjemmesider

Website

En hjemmeside er essentielt, og i mange tilfælde er din hjemmeside en stor del af købsrejsen for dine kunder. Derfor skal den bare stå skarpt, afspejle og styrke det du sælger. 

Webshop

En webshop er virkelig vigtig hvis du sælger produkter, i dagens samfund er en webshop essentiel. Hvis du søger at få lavet en webshop eller bare opfrisket og opdateret din nuværende, så er det intet problem. Vi klare det nemt og billigt.

Web Administration

Ville du gerne fokusere på arbejdsopgaver fremfor at sidde og rode med hjemmesiden når der skal oprettes noget nyt, eller sørge for den er vedligeholdt m.m. Så lad os administrere din hjemmeside for dig.

05
Content

Video Produktion

General Video Produktion

Video materiale er den bedste måde at komme igennem til dine kunder. Video giver udtryk og indtryk på kunder som ikke kan opnås på nogen anden måde.

Story Telling

Mange brands har en fortælling og en selvforståelse som den potentiale kunden ikke umiddelbart opfatter. Det hjælper vi med, vi sørger for at den potentiale kunde får de udtryk og indtryk som ønskes.

Reklame Videoer

Vi sidder selv med annoncering og video reklamer har gang på gang vist sig at være bedre end et billede eller billede serie. Reklame videoer er så essentielt for din virksomhed opnår succesfuld annoncering.

Daglig Content

Daglig content bruges til at få en meget mere dybdegående branding og forståelse af en virksomhed eller et brand. Her oplever seerne virkelig hvem personerne er og mærker deres udstråling. Daglig content har stort succes og er mærkbart på bundlinjen da det skaber et bedre helhedsbillede af virksomheden, men også en bedre relation til seerne fordi, mennesker handler med mennesker.