Videoproduktion

Jeg vil differentiere din virksomhed fra dine konkurrenter! Her er videoproduktion et fantastisk værktøj til at fremvise din virksomhed på en helt speciel måde som gør at din målgruppe vælger dig.

Tiltræk flere kunder

med autentiske videoer

Gode resultater

En videoproduktion er en no-brainer. Den er skræddersyet til at give de resultater du ønsker og kan bruges i flere år.

Differentiering

Vi bruger videoer til klart og enkelt at vise din målgruppe, at din virksomhed adskiller sig fra dine konkurrenter, og at de bør vælge dig.

Mere troværdighed

Vi sørger for at bruge metoder, der skaber troværdighed, hvilket betyder, at din målgruppe vil føle sig mere tryg ved at handle med dig frem for dine konkurrenter.

Skal vi tage en snak?

Processen

ved en videoproduktion

1.

Forberedelse

Vi planlægger alt omkring videoen og dens budskab, finder statister og lokationer og dato for optagelse.

2.

Optagelse

På optagedagen er der fuld fokus på at udføre vores planlagte ting, men der er også åbent for spontane idéer og løsninger.

3.

Post-produktion

Når videoen er filmet skal den klippes sammen, der tilrettes farver, musik og lyd, grafik og laves undertekster.

4.

Markedsføring

Når videoen er færdig skal den ud og leve, enten på din hjemmeside eller på sociale medier, hvor den kan skaffe kunder i butikken.

Jeg investerer langsigtet.

Jeg sætter en stor ære i kun at hjælpe de virksomheder, som jeg oprigtigt og 100% tror på, at jeg kan skabe mærkbare resultater for.

Jeg mener, det er en bedre forretningsbeslutning at sige nej til “hurtige penge” og ja til en langsigtet investering i mit brand.

Så lad os endelig tage en snak for at finde ud af, om mine kompetencer kan skabe mærkbare resultater for din virksomhed.

I et samarbejde kan du forvente:

  • Højere bundlinje.
  • Hårdt arbejde.
  • Personligt forhold.
  • Objektiv tilgang.
  • Proaktiv kommunikation.
  • Eksklusivitetsgaranti.

100% tilfredsgaranti

Intet bullshit. Hvis du ikke er tilfreds med det jeg har leveret efter 3 måneder, får du alle de penge jeg har faktureret dig tilbage.