Konkurrencebetingelser

Generelle betingelser

Køreskole Marketing udbyder denne konkurrence i forbindelse med Kørelærermessen 2022 i Silkeborg. Nedenfor fremgår de konkurrencebetingelser der gælder, når du deltager i konkurrencen.

Arrangør af konkurrencen er Køreskole Marketing, som består af et samarbejde mellem:

Polite Media, Rytoften 5 8210 Århus. CVR: 38185349.
Online Vækst ApS, Agervigvej 42, 6800 Varde. CVR: 42222194.

Konkurrencen deltager du i ved at udfylde navn, e-mail, navn og ved at give samtykke til at modtage nyhedsbreve.

Kun personer der er fyldt 18 år og er bosat i Danmark og driver, arbejder for eller er ansat i en køreskole må deltage i konkurrencen.

Konkurrencen er ikke købsbetinget.

Beskrivelse af præmien

Deltager du i vores konkurrence har du mulighed for at vinde en videoproduktion til en værdi af 15.000 kr. Videoproduktionen har til formål at promovere køreskolen, med én færdiglavet video til brug på Facebook og, eller Instagram.

Præmien kan ikke ombyttes til kontanter eller andre varer.

Sådan findes vinderen

Der bliver trukket én vinder, ud af alle deltagerne. Vinderen vil blive trukket tilfældet, ved at samle alle tilmeldingerne i et excel-ark. Hver deltager får derved et tal tilknyttet. Derefter vælger en tilfældighedsgenerator et tal ud af mængden af deltagere. Den deltager, som har samme tal, som tilfældighedsgenerateren har trukket, har vundet konkurrencen.

Konkurrencevinderen kontaktes direkte på mail eller telefonisk, senest 10 arbejdsdage efter konkurrencens afslutning. Herefter aftaler vi en dato og et tidspunkt, til et virtuelt møde, hvor nærmere detaljer for videoproduktionen aftales.

Svarer vinderen ikke på vores henvendelse inden for 3 arbejdsdage, udpeges der automatisk en ny vinder og den oprindelige vinder mister retten til præmien. Samme princip anvendes, hvis den efterfølgende, udpegede vinder ikke svarer inden for 3 arbejdsdage osv.

Vinderen offentliggøres i forbindelse med konkurrencen.

Håndtering af snyd

Ved mistanke om snyd forbeholder Køreskole Marketing sig retten til at ekskludere deltagere uden varsel.

Nyhedsbrev

Ved deltagelse i konkurrencen, skal der sættes hak i feltet “Ja, tilmeld mig nyhedsbrevet”. Du kan til enhver tid afmelde modtagelse af nyhedsbreve ved at klikke på “afmeld” i et nyhedsbrev.

Når du tilmelder dig nyhedsbrevet vil du modtage gode tilbud, tips og tricks til at vækste din køreskole, og nyheder som vi finder spændende for dig. Vi vil ikke spamme dig med nyhedsbreve hele tiden.

Når du har tilmeldt dig til vores nyhedsbreve, anvender vi din e-mail adresse til udsendelsen af nyhedsbreve som indeholder information om aktuel viden samt inspiration og ideer, relevante tilbud, konkurrencer, tips & tricks samt andet markedsføringsmateriale. Som udgangspunkt udsendes nyhedsbrev 6 – 24 gange årligt.

Din e-mailadresse vil blive videregivet til de leverandører af som vi anvender i forbindelse med udsendelse af nyhedsbrevene. Aktuelt anvender vi eksempelvist Active Campaign til udsendelse af nyhedsbrevene.

Persondata

Køreskole Marketing forpligter sig til at overholde bestemmelserne for beskyttelse af personoplysninger og medielovgivning. De indsamlede data behandles derfor fortroligt.

Deltager du i konkurrencen, giver du samtidig med din aktive deltagelse samtykke til, at Køreskole Marketing, bestående af Polite Media og Online Vækst ApS, må registrere dit navn og øvrige nødvendige kontaktoplysninger, jf. ovenfor.

Køreskole Marketing vil på intet tidspunkt sælge eller videregive deltagernes informationer til tredjepart.

Som deltager kan du til enhver tid tilbagekalde dit samtykke. Vi stopper herefter behandlingen af de personoplysninger, som samtykket knytter sig til, hvis der ikke foreligger et andet lovligt grundlag til at behandle personoplysningerne. Tilbagekaldelse kan foretages ved at sende en mail til hej@koreskolemarketing.dk.

Samme e-mailadresse benyttes, hvis du ønsker at gøre brug en af de øvrige rettigheder, jf. persondatalovgivningen, herunder ret til indsigt, ret til berigtigelse, ret til sletning, ret til begrænsning, ret til indsigelse eller ret til at transmittere oplysninger. Du kan læse mere om dine rettigheder i Datatilsynets vejledning om de registreredes rettigheder, som du finder på www.datatilsynet.dk. Her finder du også Datatilsynets kontaktoplysninger, hvis du ønsker at klage over vores behandling af dine personoplysninger.

Har du spørgsmål?

Har du spørgsmål til konkurrencen eller vedr. behandlingen af dine personoplysninger? Skriv til hej@koreskolemarketing.dk.