Annoncering

Jeg hjælper små til mellemstore virksomheder på Sjælland og Lolland-Falster med Facebook, Instagram, Google, TikTok og LinkedIn.

Med online annoncering kan vi skabe langt mere synlighed for din virksomhed, samt konvertere din målgruppe direkte til køb.

Kenneth fra Drivezone

“Det bedste ved samarbejdet med
Mads er helt klart resultaterne

Kenneth, DriveZone

Bliv mere synlig

med online annoncering

Profitabelt

I et samarbejde med mig er
det vigtigste parameter ift.
online annoncering profit. Annonceringen skal være profitabel for din virksomhed.

Personligt

Mit mål er, at du kan mærke, at jeg er forretningsmæssigt, men i høj grad også personligt investeret i at hjælpe dig og din virksomhed.

Fleksibelt

Et samarbejde med mig er meget fleksibelt i alle led, så vi kan hjælpe dig bedst muligt uden at placere dig i en boks.

Skal vi tage en snak?

Processen

ved online annoncering

1.

Indledende møde

Vi lærer hinanden bedre at kende. Vi ser nærmere på din virksomheds mål, planer, strategi og vision. Vi vil herefter sammen vurdere, om jeg vil kunne hjælpe dig, og om vi er et match.

2.

Overblik

Vi afstemmer forventningerne og jeg giver dig et overblik over præcis hvilke ting og opgaver jeg varetager, så du ved hvad du får for pengene. Derudover får du et overblik over partnerfordele, samt hvordan du kan udnytte samarbejdet bedst muligt.

3.

Igangsættelse

Det er nu, jeg skal lave den tekniske og kreative opsætning af kampagner, annoncer, tekster og alt derimellem, hvorefter det igangsættes og annonceringen officielt går live.

4.

Løbende evaluering

Annoncering er typisk ikke en enkeltstående opgave, men et ansvarsområde, der kræver optimering og dedikation. Så efter igangsættelsen afholder vi løbende evalueringer, strategimøder og statusser.

Jeg investerer langsigtet.

Jeg sætter en stor ære i kun at hjælpe de virksomheder, som jeg oprigtigt og 100% tror på, at jeg kan skabe mærkbare resultater for.

Jeg mener, det er en bedre forretningsbeslutning at sige nej til “hurtige penge” og ja til en langsigtet investering i mit brand.

Så lad os endelig tage en snak for at finde ud af, om mine kompetencer kan skabe mærkbare resultater for din virksomhed.

I et samarbejde kan du forvente:

  • Højere bundlinje.
  • Hårdt arbejde.
  • Personligt forhold.
  • Objektiv tilgang.
  • Proaktiv kommunikation.
  • Eksklusivitetsgaranti.

100% tilfredsgaranti

Intet bullshit. Hvis du ikke er tilfreds med det jeg har leveret efter 3 måneder, får du alle de penge jeg har faktureret dig tilbage.